Teemme alihankintatöitä hirsi- ja puutalovalmistajille, muuhun rakennusteollisuuteen ja huonekaluteollisuuteen. Olemme kotimainen, toimitusvarma kumppani, jonka laatuun voi luottaa.

Puukiilat

Olemme valmistaneet puukiiloja yrityksen perustamisesta lähtien. Puukiilat sopivat  mm. hirsitalovalmistajien, kattojen korjauksiin erikoistuneiden rakennusliikkeiden sekä ikkunoiden ja ovien asentajien käyttöön.

Puurakenteiset elementit asiakkaan toiveiden mukaan

Valmistamme laadukkaat puurakenteiset elementit asiakkaan kuvista, käyttäen asiakkaan haluamia materiaaleja. Elementit voidaan toimittaa puuvalmiina tai maalattuina, joko eristettyinä tai ilman eristystä. Lisäksi kohteen ulkoverhousmateriaalin voi valita vapaasti.

Tuotantolinjamme on erittäin joustava, ja pystymme valmistamaan minkä kokoisia elementtejä tahansa. Kuljetuksista johtuen elementit ovat maksimikooltaan 3,5 m x 13,5 m.

Edelläkävijä Posi-Palkin valmistuksessa

Olemme ensimmäinen suomalainen Posi-Palkkia valmistava yritys. Posi-Palkkeja on valmistettu vuodesta 2011 alkaen, ja toimitamme niitä suomalaisille talotehtaille, yksityisille rakentajille sekä jälleenmyyjille.

Toimitukseen kuuluvat aina myös välipohjan suunnittelu, värähtelymitoitus, Posi-Palkit, kaisapalkit, porrasaukkojen kertopuut, asennuskuvat ja tarvittavat kiinnikkeet. Palkit ovat määrämittaisia, minkä ansiosta asennustyö on helppoa.