Valmistamme elementtirakenteet joustavasti ja vuosien kokemuksella monenlaisiin kohteisiin aina omakotitaloista varastorakennuksiin.

Elementtien valmistusta vuosien kokemuksella

Elementtirakenteiden valmistaminen on ehdotonta erikoisosaamistamme, josta meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus. Aloitimme toimintamme elementtien parissa vuonna 2004 toimittamalla päätykolmioelementtejä ja räystäselementtejä Honkarakenteen hirsitaloihin.

Sittemmin valikoimamme on laajentunut omakotitalojen, huviloiden ja maatilarakennusten elementteihin. Teemme elementtirakenteita mm. pihattoihin, konesuojiin ja varastoihin.

Erikoiselementit joustavasti ja ammattitaidolla

Toimitamme erikoiselementit joustavasti monenlaisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Pystymme valmistamaan elementtejä, joita isojen tehtaiden automaattikoneilla on mahdotonta tehdä. Kuljetus kuitenkin asettaa rajansa elementtien kokoon, ja siksi valmistamiemme elementtien maksimikoko on 3,5 m x 13,5 m.

Valmistamme elementit asiakkaan kuvista ja asiakkaan haluamia materiaaleja käyttäen. Kohteesta riippuen elementit toimitetaan puuvalmiina tai maalattuina, eristettyinä tai ilman eristystä. Kohteen ulkoverhousmateriaalin voi valita vapaasti.

Pyrimme aina toiminnassamme siihen, että pihastamme lähtevät tuotteet ovat mahdollisimman pitkälle esivalmistettuja kohteen vaatimukset huomioiden. Se säästää asennusaikaa kohteessa ja tekee kokonaisuudesta sujuvan sekä kustannustehokkaan.