Valmistamme laadukkaita ponttoonilaitureita, jotka rakennetaan elementeistä kuhunkin rantaan sopiviksi. Lisävarusteiksi voit valita vaikka penkit, kaiteet ja tikkaat – ja laituri on juuri täydellinen tarpeisiisi.

Kestävät ja käytännölliset laiturit elementeistä

Ponttoonilaituri on käytännöllinen ja hinta–laatu-suhteeltaan loistava valinta moneen kohteeseen. Se kestää normaalioloissa vähintään 10 vuotta ja suotuisissa olosuhteissa pidempäänkin.

Laiturimme rakennetaan elementeistä, jotka ovat kooltaan 118 x 236 cm. Valmis laituri koostuu halutusta määrästä elementtejä – jopa 25 metriin asti. Elementeistä voidaan rakentaa eri muotoisia kokonaisuuksia liittämällä niitä sekä vierekkäin että peräkkäin.

Moduulirakenteen ansiosta laiturit voidaan toimittaa helposti mihin tahansa päin Suomea. Myös asennustyö paikan päällä onnistuu ripeästi, kun pohjatyö on jo tehty tehtaalla.

Lopputulos on juuri tarpeidesi mukainen

Laiturin suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeesta ja toiveista. Millaiseen rantaan ja käyttöön laituri on tulossa? Kuinka suurta tuulikuormaa laiturin on kestettävä? Koostuuko käyttäjäkunta aikuisista vai lapsista?

Erilaisilla lisätarvikkeilla laiturista saadaan toimiva, kaunis ja turvallinen. Sen voi varustella esimerkiksi pöydillä, penkeillä, kaiteilla ja tikkailla. Ankkurointipaketin avulla laituri pysyy tukevasti paikallaan ankarammassakin aallokossa.

Tulemme mielellämme suunnittelemaan sopivaa laituriratkaisua paikan päälle.