Kevyt ja vahva välipohjaratkaisu, Posi-Palkki, on helppo asentaa ilman erikoiskalustoa. Palkkien rakenne mahdollistaa myös talotekniikan asennuksen kustannustehokkuuden.

Asennus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti

Posi-Palkin rakenne mahdollistaa talotekniikan kustannustehokkaan asentamisen. Palkkien asennustyö käy nopeasti ja helposti valmiskiinnikkeiden avulla. LVI-töissä säästetään aikaa ja rahaa, sillä putkilinjat ja johdot voidaan suunnitella kulkemaan rakenteiden läpi.

Mittatarkkuuden ansiosta asennus on nopeaa eikä vaadi erikoistyökaluja. Posi-Palkit ovat rakenteeltaan kevyitä, joten ne eivät vaadi nostolaitteita vaan asennetaan usein käsin.

Posi-Palkin asennuksen jälkeen tekniset asennukset voidaan suorittaa vapaasti. Suojaputkia voidaan kuljettaa rakenteiden läpi asennuskohteisiin myös tulevien asuntosaneerausten yhteydessä.

posi-palkki-asennus-valwood

Posi-Palkki sopii useimpiin rakenneratkaisuihin

Palkisto suunnitellaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti ja toimitetaan kiinnitysosineen suoraan asiakkaalle valmiina asennettavaksi. Kohteet suunnitellaan pohjapiirustusten ja kantavien rakenteiden asettamien vaatimusten mukaisesti 3D-suunnitteluohjelmassa huomioiden tarvittavat talotekniset asennukset. Posi-Palkit voidaan tarvittaessa valmistaa myös työmaalla sovitettavalla katkaisupituudella.

Posi-Palkki soveltuu erinomaisesti lattialämmitys- ja tasoitevalukäyttöön, ja sitä voidaan käyttää useimpien rakenneratkaisujen yhteydessä omakoti-, rivi- ja puukerrostalokohteissa. Liimapuu- ja teräsrakenteisissa kohteissa Posi-Palkkeja voidaan käyttää sekundäärikannattimina.