Asuminen

Avain laadukkaaseen rakennussuunnitteluun

Asuminen

Valmistamme erilaiset puurakenteiset piharakennukset, terassit, portaat ja kaiteet asiakkaan toiveiden mukaan. Meiltä myös kauniit ja kestävät lauteet saunaasi.

Piharakennukset

Pihojen rakennukset kuten huvilat, pergolat, kesäkeittiöt, grillikatokset, varastot ja aitat valmistuvat käsissämme laadukkaana mittatilaustyönä. Teemme yksilöityjä ratkaisuja asiakkaan omien toiveiden sekä pihan vaatimusten pohjalta. Valmistamme rakennukset kotimaisesta kevythirrestä tai lautatavarasta.

Terassit, portaat ja kulkuväylät

Teemme ammattitaidolla talon vaatimusten mukaiset puuterassit. Kokonaisuus voi sisältää terassipation lisäksi portaat, kaiteet tai vaikka hirsikalusteetkin. Omien toiveiden mukaan suunnitellulla ja huolella toteutetulla terassilla on mukavaa nauttia vapaa-ajasta.

Erilaiset pihan kulkureitit valmistuvat myös luonnonläheisesti puusta. Ideoimme yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme pihaan sopivat ulkoportaat ja kulkuväylät.

Kaiteet ja aidat

Puiset aidat lisäävät pihan toimivuutta sekä pihankäyttäjien turvallisuutta, mutta tuovat kauniisti toteutettuina myös tyylikkyyttä pihapiiriin. Puuaidat sopivat hyvin esimerkiksi pihaa rajaamaan ja erilaisiin eläinten tarhoihin.

Kaiteilla on tärkeä tehtävänsä terassien ja kuistien käyttöturvallisuudessa, erityisesti lasten kohdalla. Teemme kaiteet kohteen mittojen mukaan huomioiden turvallisuusnäkökohdat, toimivuuden ja siistin ulkonäön.

Tulemme mielellämme ideoimaan tarvitsemiasi pihan rakennuksia ja rakennelmia paikan päälle.

Saunan lauteet

Valmistamme mittatilaustyönä saunan lauteita ja kaiteita asiakkaan toiveiden mukaan. Korkealaatuisesta, kotimaisesta puusta tehdyt lauteet ovat kauniit ja kestävät. Asiakkaan niin halutessa asennamme lauteet paikalleen saunaan.
Tervetuloa tutustumaan tehtaallamme näytillä olevaan esittelysaunaan! Valikoimissamme on joitakin valmiita laudemalleja. Tulemme myös mielellämme ideoimaan teille sopivia lauderatkaisuja paikan päälle.
Kiinnostuitko. Ota yhteyttä.