Yrityksemme

Avain laadukkaaseen rakennussuunnitteluun

Yrityksemme

Puurakentamisen kotimainen erikoisosaaja Valwood Oy tarjoaa puurakentamisen palveluita joustavasti kaikille yrityksille ja yksityisasiakkaille, jotka arvostavat laadukasta puurakentamista, kotimaisia tuotteita ja toimitusvarmuutta. Tuotteet valmistetaan tehtaallamme Karstulassa, Keski-Suomessa. Olemme toimitusvarma kumppani, jonka laatuun voi luottaa

N

Valwood Oy on edustanut puurakentamisen vahvaa erikoisosaamista jo neljällä vuosikymmenellä. Tuotteet valmistuvat toimitusvarmasti kotimaisesta puusta.

Kasvujohtoista perheyrittämistä

Valwoodin historia puurakentamisen erikoisosaajana alkaa vuodesta 1988, jolloin Matti Valkeinen osti Karstulan Puutuotteen toiminimen itselleen. Karstulan Puutuote toimi aluksi Karstulan Kangasahon kylässä 37 m2:n kokoisissa autotallitiloissa. Pian yritykseen palkattiin ensimmäinen perheen ulkopuolinen työntekijä, joka on yrityksen palveluksessa edelleen.

Jo alkuaikoina Honkarakenne oli erittäin merkittävä asiakas, jonka kanssa tehty yhteistyö on tuottanut hedelmää vuosikymmenien ajan ja luonut vahvan pohjan hirsirakentamisen osaamiselle.

Tehokasta tuotantoa nykyaikaisissa tuotantotiloissa

Kasvun myötä myös yrityksen nimi muuttui Valwood Oy:ksi. Nykyään Valwood Oy toimii vuonna 2012 rakennetuissa, 1000 m2 kokoisissa tuotantotiloissa. Lisäksi tehtaalla on 350 m2 varastotilaa ja reilut 100 m2 muita tiloja.

Asiakkaat ovat tervetulleita käymään paikan päällä tehtaallamme. Tehtaan yhteydessä on myös myymälätila, jossa on saatavilla esimerkiksi valikoima erilaisia kiinnikkeitä, listoja ja paneeleita.

Luotettavaa, kotimaista laatua

Tärkeimmät arvomme ovat kotimainen laatu, toimitusvarmuus ja luotettavuus – niistä olemme pitäneet tiukasti kiinni ja saaneet asiakkailtamme kiitosta. Tuotteemme valmistetaan kotimaisilta sahoilta ostetusta puusta ja teemme laadukasta työtä sovitussa aikataulussa.

Haluamme tehdä toimitukset asiakkaille mahdollisimman helpoiksi. Siksi valmistamme tuotteemme tehtaalla niin valmiiksi kuin kuljetuksen huomioon ottaen vain on mahdollista. Näppärän kokoisena perheyrityksenä palvelemme asiakkaita joustavasti ja pystymme toimittamaan tuotteita nopeallakin aikataululla..

Lue lisää meistä ja palveluistamme