Puutuotteet

Alihankintatyöt, puukiilat, elementtirakenteet ja puiset pakkaukset

Alihankintatyöt

Teemme alihankintatöitä hirsi- ja puutalovalmistajille, muuhun rakennusteollisuuteen ja huonekaluteollisuuteen. Olemme kotimainen, toimitusvarma kumppani, jonka laatuun voi luottaa.

Puukiilat

Valmistamme puisia rakennuskiiloja rakennusliikkeiden ja yksityisten rakentajien tarpeisiin. Puukiilat sopivat mm. hirsitalovalmistajien, kattojen korjauksiin erikoistuneiden rakennusliikkeiden sekä ikkunoiden ja ovien asentajien käyttöön.

Puukiiloja on saatavilla kahdessa eri koossa

N

Koko 170 x 40 x 17mm, 200 kpl pussissa

N

Koko 170 x 40 x 32 mm, 150 kpl pussissa

Rakennuskiilat varmistavat onnistuneen asennustuloksen

Valmistamme puisia rakennuskiiloja rakennusliikkeiden ja yksityisten rakentajien tarpeisiin. Puukiilat sopivat mm. hirsitalovalmistajien, kattojen korjauksiin erikoistuneiden rakennusliikkeiden sekä ikkunoiden ja ovien asentajien käyttöön.

Puukiiloja voidaan käyttää rakenteiden oikaisuun esimerkiksi verhouksien, kattojen ja ikkunoiden asentamisessa. Kiilojen ansiosta työskentely onnistuu sujuvammin ja lopputulos on siisti.

Puurakenteiset elementit asiakkaan toiveiden mukaan

Valmistamme elementtirakenteet joustavasti ja vuosien kokemuksella monenlaisiin kohteisiin aina omakotitaloista ja huviloista maatilarakennuksiin: pihattoihin, konesuojiin ja varastoihin.
Elementtirakenteiden valmistaminen on ehdotonta erikoisosaamistamme, josta meillä on jo yli 15 vuoden kokemus. Aloitimme toimintamme elementtien parissa vuonna 2004 toimittamalla päätykolmioelementtejä ja räystäselementtejä Honkarakenteen hirsitaloihin.

Pitkälle esivalmistetut tuotteet

Pyrimme aina toiminnassamme siihen, että pihastamme lähtevät tuotteet ovat mahdollisimman pitkälle esivalmistettuja kohteen vaatimukset huomioiden. Se säästää asennusaikaa kohteessa ja tekee kokonaisuudesta sujuvan sekä kustannustehokkaan.

Erikoiselementit joustavasti ja ammattitaidolla

Valmistamme laadukkaat puurakenteiset elementit asiakkaan kuvista, käyttäen asiakkaan haluamia materiaaleja. Pystymme valmistamaan elementtejä, joita isojen tehtaiden automaattikoneilla on mahdotonta tehdä.
Elementit voidaan toimittaa puuvalmiina tai maalattuina, joko eristettyinä tai ilman eristystä. Lisäksi kohteen ulkoverhousmateriaalin voi valita vapaasti.
Tuotantolinjamme on erittäin joustava, ja pystymme valmistamaan minkä kokoisia elementtejä tahansa. Kuljetus kuitenkin asettaa rajansa elementtien kokoon, ja siksi valmistamiemme elementtien maksimikoko on 3,5 m x 13,5 m.

Puiset pakkaukset / pakkauslaatikot

Valmistamme kotimaisesta puusta laadukkaita ja kestäviä puisia pakkaustarvikkeita yritysten tarpeisiin. Tarkoituksenmukaisilla pakkaustarvikkeilla varmistat toimituksillesi turvallisen matkan määränpäähän. Pakkaustarvikevalikoimaamme sisältyy muun muassa vaneri- ja puulaatikot sekä aluslavat.